čtvrtek 14. listopadu 2013

Movember


Při návratu mého drahého v pondělí z práce jsem padla doslova na zadek.
Knír....Uf.
Následovala debata proč a na jak dlouho.....
Předpokládám, že o akci Movember už jste něco slyšeli.
Kompromisem byla společná fotka a odknírování.
Jsem ráda, že mám doma zpátky svého muže a Helmut zmizel v propadlišti dějin. Nebo minimálně do příštího listopadu....

13 komentářů:

  1. Jani překvapte svého muže i vy slyšela jste o akci Decembeaver?:D
    http://decembeaver.com/
    přišlo mi to fakt vtipné...

    OdpovědětVymazat
  2. Knír má ráda moje dcera...chtěla by ho na prstýnku, na tričku, na náhrdelníku....

    OdpovědětVymazat
  3. Taky plánujeme nějakou rodinnou Movember fotku. A vám to velmi sluší! Oběma!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. jj...nepsala jsem tohle náhodou já..!???.u nás už je od začátku listopadu tichá domácnost...jediné, co jsem od začátku vztahu říkala, že nesnesu, jsou dvě věci....knír a účes alias Jarda Jágr....no a manžel přišel s tímto...bohužel trvá na tom, že si knír nechá do konce listopadu....vypadá jak sňatkový podvodník :-( chjo

    OdpovědětVymazat
  5. Vam to slusi i s tim knirem;-).

    Radka

    P.S. Akci Movember podporujeme i my, takze jednoho ,,Helmuta" mam doma tez. Sice se mi moc nelibi, ale je to pro dobrou vec, a proto se do 1. prosince hodlam prekonat.

    OdpovědětVymazat
  6. To je oběť pane Grešáku...super!!! pa Vokopka

    OdpovědětVymazat
  7. Já taky podporuju Movember a dokonce jsem vpráci k tomu rozjela velkou šicí akci a na konci listopadu chystáme aukci. Knír je dost ekl, ale kdyby s tím přišel můj partner, taky bych se do začátku prosince "kousla". A nutno říct, že některý muže, co knír nosí normálně, si bez něj nedovedu představit. Nicméně, většina vypadá, s prominutím, jako z B class východoněmeckého filmu pro dospělé ... bych tak řekla.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím se smát. Loni s tímhle přišel můj muž. Vím vím... je to pro dobrou věc, ALE!!!! on vypadal jako německý pornoherec z 80.let. Je to sice povrchní, ale jak sdílet lože s mužem, jehož vzhled ve vás probouzí buďto mírnou nevolnost, nebo smích. Letos jsem bez kníru.

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, moj muž sa tiež do akcie zapojil a hoci to vyzerá komicky (zrazu mi hrozne pripomína Freda Mercuryho), tak ho podporujem. Je to pre dobrú vec. Aby sa upozornilo na rakovinu napr. prsníka, či deložného čípku u žien sa predsa robí toľko roznych akcií, tak prečo nie jedna, ktorá upozorní na tie mužské?! Škoda, že to Jiří vzdal, ten mesiac by si to predsa vydržala... z lásky, no ne?! ;)

    OdpovědětVymazat