pondělí 7. září 2015

V sukni




S Emičkou prožíváme princeznovskou fázi.
Sama si vybírá šaty, zdobí se, všude se povalují korálky a náramky, hodně se kouká do zrcadla a vyžaduje nosit střevíčky.O víkendu to dotáhla k dokonalosti. Na letecký den vyrazila v letních šatech ze sestřiny svatby, které si natáhla na tepláky a pod svetr.
Doteď se o oblečení moc nezajímala.
Takže nám ta sranda asi právě začíná.
***
Ema a sukýnka.
Přála si jí, tak jsem nemohla nevyhovět.
Zbytky záclon, kus sukně ze sekáče a kousky látek.
S overlockem záležitost na půlhodiny.
Zpočátku nadšení, pak si všimla již výše zmíněných šatů na ramínku a sukně sknočila v koutě.
Tak já už nevím...

4 komentáře:

  1. Naše Karolínka nosí sukýnku pořád, protože neustále tancuje a bez sukně to nejde prostě. Teď když se ochladilo je z toho špatná a nechce pochopit že musí do tepláků a kalhot. A její nejoblíbenější písnička, "sukýnku pěkně lemovanou,...." Jo parádnice se nezapřou.

    OdpovědětVymazat
  2. To znám. :) A je to hezký tohle holčičkování prožívat společně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásna -v tej sukni.Ja mám vnučku čo niekedy ide aj do postele v sukni :o)) Má 4 roky a ráno sa oblieka hodinu - no čo sú to ženské a sú po nás :o))) pozdravuje a ďakuje za pekný blog Marianna zo Žiliny

    OdpovědětVymazat
  4. U nás právě začalo období "tanyny, tanyny" a "točí, točí". Pozorovat tu moji čerstvě dvouletou, jak tančí před zrcadlem v prvních holčičích plavkách (s volánkem, samozřejmě) - směs legrace, hrdosti a dojetí.
    Ať mi nikdo neříká, že se všichni rodíme jaksi bezpohlavní a kluky a holky z nás dělá výchova. Ne, ta moje malá to prostě má v sobě :)

    OdpovědětVymazat